sábado, 25 de mayo de 2013

Tort cu fructe

                                Tort cu fructe












Ingrediente:

Blat:

6 oua,
150 gr zahar,
160 gr faina,
1 praf de copt,
 otet,
sare.

Crema:

 1 praf de budinca,
20 gr zahar,
 250 ml lapte,
300 gr frisca,
vanilie.

Sirop:

 de fructe

Decor:

 Kiwi,
capsuni,
banane,
jeleu.,
200 gr frisca vegetala.

Mod de preparare:

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu crema de vanilie care se realizeaza astfel: Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune budinca dizolvata in putina apa rece, zaharul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se lasa la racit si se amesteca bine apoi cu frisca batuta. Pe ultimul strat , de deasupra se pune mai putina crema. Se aseaza fructele dupa preferinta. Se toarna jeleu si se introduce la rece pt 10 min. se decoreaza apoi cu frisca batuta.

Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario