Fursec cu ciocolata si nuca de cocos
Ingrediente:
1 pachet de unt ,
2 galbenusuri,
200 gr zahar,
1 praf de copt,
un praf sare, vanilie,
5 ml otet, faina cat cuprinde.
Decor:
ciocolata cuvertura,
nuca de cocos
Mod de preparare:
Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma, se adauga galbenusurile, sarea, vanilia, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. Se adauga faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna sub forma de aveline trase intr-o tava tapetata cu hartie. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Separat pe Baine Marie se pune cicolata la topit cu ulei (cateva picaturi). Cand cicolata s-a topit , luam fiecare fursec si il tragem usor cu varful prin cicolata, se pun pe o tava tapetata cu hartie. Dupa ce am glazurat toate fursecurile se presara nuca de cocos si se introduc la rece. Cand ciocolata s-a intarit se desprind de pe hartie si se pun pe un platou.
Servire:
Sunt fursecuri ideale pentru Craciun.

No hay comentarios:
Publicar un comentario