Snitel de porc
Ingrediente:
1 kg carne de porc (spata),
10 catei de usturoi ,
3 oua,
200 gr faina pentru pane,
100 gr faina,
ulei pentru prajit,
sare,
piper,
salata verde,
rosii.
Mod de preparare:
Carnea se portioneaza in functie de marimea care dorim snitelul. Fiecare bucata de carne se bate cu ciocanul de snitel , se presata cu sare, piper. Intre feliile de carne se pune usturoi pisat.Se lasa la rece cca 1 ora. Separat pregatim compozitia de pane. Intr-un bol punem ouale, sare, faina si 500 ml apa. Se omogenizeaza bine , astfel incat sa obtinem o compozitie ca si smantana, o idee mai subtire. Fiecare snitel se trece prin faina, apoi prin compozitia de pane si se prajesc in ulei incins. Fiecare snitel se prajeste bine pe ambele parti. La final se pun snitelul pe platou cu salata si rosii.
Servire:
Se serveste cald cu salata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario