sábado, 8 de junio de 2013

Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi

       Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi











Ingrediente:

6 pulpe,
50 ml ulei,
 sare,
boia de ardei dulce,
 piper macinat.

Piure:

4 cartofi,
sare,
20 gr unt,
20 gr smantana,

Decor:

salata verde creata.

Mod de preparare:

Pulpele se trec prin flacara, se spala si se pun intr-un bol. Peste pulpe adaugam sare, piper macinat, boia toate dupa gust, se adauga uleiul , si se amesteca astfel incat sa fie condimentate si unse. Se pune totul intr-o tava si se introduce in cuptor. Se lasa sa se rumeneasca bine. Separat pregatim cartofii pentru piure. Se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Se pun intr-o cratita cu apa , apoi pe foc. Se fierb la foc mic. Cand sunt gata se scurge apa , se adauga sare, unt si smantana si pasam astfel incat sa obtinem o compozitie omogena. Cand pulpele s-au rumenit, se scot din cuptor , se pun pe un platou, iar langa asezam piure de cartofi si salata verde.

Servire:

Preparatul se serveste cald .

No hay comentarios:

Publicar un comentario