sábado, 8 de junio de 2013

Piept de pui in sos de rosii

                  Piept de pui in sos de rosii













Ingrediente:

1 piept de pui ,
sare,
 80 ml ulei.

Sos:

200 ml pulpa de rosii,
sare,
piper,
 cimbru uscat,
20 ml ulei.

Decor:

 patrunjel verde.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in doua parti, se sareaza si se tine la rece cca 20 min.
Intr-o tigaie incingem uleiul , adaugam pieptul de pui si lasam sa se prajeasca la foc mic. Separat intr-un vas se adauga uleiul , pulpa de rosii si se lasa la foc mic pentru cca 10 min. Cand sosul s-a format se adauga cimbru, sare, piper dupa gust. In momentul in care pieptul de pui este prajit bine pe ambele parti se adauga in sosul de rosii.

Servire:

Se serveste cald presarat cu vedeata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario