martes, 4 de junio de 2013

Pulpe de pui impanate cu usturoi

              Pulpe de pui impanate cu usturoi












Ingrediente:

6-8 pulpe superioare,
80 l ulei,
1 capatana de usturoi,
sare,
 verdeata.

Mod de preparare:

Pulpele superioare se trec prin flacara, apoi se spala si se pun intr-un vas. Se presara sare, amestecam si lasam cca 1 ora la rece. Intr-un vas termorezistent se pune uleiul si 50 ml apa calda. Se Scot pulpele de la rece, se impaeaza cu usturoi si se pun in vasul termorezistent. Dupa preferinta se poate presara si piper. Se introduce vasul in cuptorul incins si lasam cca 30 min, astfel incat sa obtinem o friptura delicioasa, iar pulpele sa devina aurii-roscat.

Servire:

Se servesc calde cu mamaliguta sau alaturi de salata si garnitura.


No hay comentarios:

Publicar un comentario