Ingrediente:
1 kg pulpe de pui superioare,
50 ml ulei,
2 morcovi,
1 ceapa mare,
1 ardei,
rosii mici,
sare si piper dupa gust.
Decor:
patrunjel verde
Mod de preparare:
Legumele ( morcovul, ceapa, ardeiul, rosiile ) se spala, se curata. Morcovul si ardeiul se taie rondele, ceapa se taie in 6 parti.
Intr-un vas termorezistent se pune uleiul, se adauga pulpele , se presara sare si piper si se introduc in cuptorul incalzit la 160 gr timp de cca 20 min .
Se adauga legumele apoi se introduce din nou vasul la cuptor pentru 20 min.
Dupa 10 min cu o lingura luam sucul format si adaugam peste legume si pulpe, astfel inca pulpele sa devina aurii, iar legumele sa devina usor crocante la suprafata.
Cand este gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.
Se servesc calde cu piure de cartofi.
Pofta Buna!
No hay comentarios:
Publicar un comentario