Ingrediente:
1 pui cca 800 gr,
5 rosii,
2 ardei,
80 ml ulei,
5 catei de usturoi,
sare,
piper.
Decor:
patrunjel verde,
rondele de ardei gras verde
Mod de preparare:
Puiul se spala si se sterge cu un servet.
Cateii de usturoi se curata de pielita
Rosiile,ardeiul spalate, se taie rondele , se aseaza in jurul puiului impreuna cu cateii de usturoi.
Se adauga uleiul peste legume si pui, apoi se introduce vasul in cuptor cca 30-40 min la
240 C, pana cand puiul devine crocant la suprafata.
In acest timp se deschide cuptorul de cca 3 ori, iar lichidul rezultat din ulei si zeama de la legume se adauga peste pui si legume.
Peste rosii, ardei si usturoi nu adaugam sare, sucul format contine sare si piper de la pui, daca necesita se adauga la sfarsit.
Cand este gata se presara patrunjel proaspat toocat marunt si rondele de ardei gras verde.
Este un preparat usor si gustos.
Pofta Buna!
No hay comentarios:
Publicar un comentario