lunes, 3 de junio de 2013

Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi

           Pulpe aromate cu rosii si cartofi noi








Ingrediente:

3 pulpe de pui potrivite,
 400 gr cartofi noi,
 1 ceapa alba,
8 rosii mici (cherry),
piper ,
oregano si sare dupa gust,
80 ml ulei,
marar proaspat.

Decor:

salata verde

Mod de preparare:
Pulpele de pui se trec prin flacara si se spala.
Cartofii noi se spala bine cu un burete aspru. Ceapa se taie rondele.
Intr-un bol se adauga uleiul, oregano, piper, sare si se amesteca bine .
Intr-un vas termorezistent adaugam pulpele de pui, cartofii, rosiile , rondelele de ceapa apoi turnam amestecul de sare , piper si ulei .
Cu grija putem amesteca usor componentele pentru a fi unse si condimentate foarte bine.
Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 1 ora, pulpele devin aurii, iar cartofii sunt la exterior crocanti, in interior pufosi.
Se aseaza pe platou, decoram cu salata verde apoi presaram marar proaspat tocat marunt.
Este un deliciu

Pofta Buna!


No hay comentarios:

Publicar un comentario