lunes, 10 de junio de 2013

Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti

       Piept de rata la gratar cu cartofi taranesti












Ingrediente:

1 piept de rata,
 6 cartofi potriviti ,
 2 cepe rosii,
250 g sunculita,
 30 ml ulei,
 sare,
piper,
 verdeata pentru decor

Mod de preparare:

Pieptul de rata curatat si spalat se cresteaza, se presara cu sare si se pune pe gratarul incins. Se frige pe ambele parti.
Separat preparam cartofii taranesti: cartofii se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat taiem fasiute sunca, le prajim intr-o tigaie teflonata cu 30 ml ulei.Scoatem sunculita prajita si adaugam ceapa taiata solzisori. Se lasa la calit si dupa cateva minute adaugam sunculita, cartofii fierti si mai lasam cateva momente, adaugam sare, piper. Este o bunatate.

Servire:

Se serveste cald alaturi de garnitura de cartofi taranesti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario