martes, 4 de junio de 2013

Piept de pui pane

                           Piept de pui pane










Ingrediente:

1 piept de pui,
200 gr faina,
2 oua,
 sare,
piper,
 ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se portioneaza in bucati pentru snitel. Se pun portile de snitel pe o farfurie, se presara piper,sare si se amesteca usor, astfel incat toate bucatile de piept sa fie darate si piperate. Separat facem compozitia de pane din ou, faina , sare si apa. Compozitia de pane trebuie sa aiba o consistenta ca o smantana mai groasa. Snitele de pui se pudreaza cu faina, se trec prin compozitia de pane, si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata se pun alaturi de salata verde.

Servire:

Se serveste cald alaturi de salata si garnitura.
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario