lunes, 3 de junio de 2013

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

         Muschiulet de porc umplut cu oltenesti









Ingrediente:

1 muschiulet de porc -cca 400 gr,
 3 carnati oltenesti,
sare si piper dupa gust ,
 1 lingurita boia de ardei dulce,
3 linguri de ulei.

Mod de preparare:
Cu ajutorul unui cutit bine ascutit taiem cu grija muschiuletul in interior si introducem usor carnatii unul cate unul.
Ruloul format se unge cu amestecul format din : ulei, sare, piper si boia . Se leaga cu ata si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei.
Se introduce in cuptorul incalzit la 180 C pentru 25-30 min.
Cand este gata muschiuletul se scoate din tava pe un blat , se indeparteaza ata si se portioneaza.
Se poate servi rece ca aperitiv sau cald ca friptura.
Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario