lunes, 3 de junio de 2013

Friptura de curcan la cuptor

                Friptura de curcan la cuptor












Ingrediente:

1 pulpa de curcan ,
 5 catei de usturoi,
 sare,
piper dupa gust,
50 ml ulei.

Decor:

patrunjel verde taiat marunt,
rosii.

Mod de preparare:
Pulpa de curcan se impaneaza cu catei de usturoi .
Se unge cu cateva picaturi de ulei apoi se presara sare si piper.
Restul de ulei se pune intr-un vas rotund -termorezistent apoi adaugam pulpa de curcan. Se acopera cu folie de aluminiu sau capac si se introduce in cuptorul incalzit.
Se lasa la cuptor cca 40 min , se intoarce si mai lasam inca 30 min.
Cand friptura este gata se aseaza pe platou alaturi de cartofi natur.
Pentru servire se taie felii potrivite.
Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario