lunes, 3 de junio de 2013

Muschi de porc pe varza

                   Muschi de porc pe varza







Ingrediente:

350-400 gr muschi de porc afumat,
 1 varza murata potrivita,
 50 ml bulion,
50 ml untura,
 foi de dafin,
 piper si sare dupa gust.

Mod de preparare:

Varza daca este prea sarata, pune-o la desarat, Intr-o cratita punem untura la topit (40 gr ), cand se incinge se adauga varza toacata marunt.
Se acopera cratita cu un capac , adaugam 200 ml apa fierbinte, bulionul, piper, foi de dafin si lasam sa se caleasca la foc mic, cca 1 ora.
Muschiul se portioneaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu restul de untura.
Varza se amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de cratita si daca mai este nevoie adaugam apa .
Cand varza este gata se pune pe farfurie, adaugam felia de muschi prajit iar alaturi adaugam un ardei rosu iute.

Servire:

Se serveste alaturi de mamaliguta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario