sábado, 1 de junio de 2013

Ciorba taraneasca de vacuta

                   Ciorba taraneasca de vacuta










Ingrediente:

pt 10 portii:

500gr antricot vita,
morcovi 300gr,
telina,200gr,
2 cepe,
2 ardei,
fasole verde 200gr,
mazare 200gr,
varza 200gr,
2 cartofi.
pasta de tomate 300gr,
 ulei sare si piper

Mod de preparare:

Se curata zarzavatu si se taie cubulete(ceapa morcovii ardeii telina cartofii)se pun la calit intr-o oala cu putin ulei sare si piper.dupa se s-au calit se adauga cca 4 l supa de oase.Cand a dat un clocot de pune fasolea,mazarea,varza iar ultima data cartofii.lasam la fiert cca 50 min la foc moale.intre timp intr-o oala se pune la fiert carnea de vita cu sare.Dupa se s-au fiert legumele se adauga pasta de tomate,sarea si piperul(dupa gust).Cand sa fiert carnea se taie cubulete si se pune in ciorba doar cand o servim.

Servire:

Se serveste cu smantana si ardei iute si patrunjel taiat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario