sábado, 1 de junio de 2013

Ciorba taraneasca cu carne

                   Ciorba taraneasca cu carne











Ingrediente:

1 kg oase de porc ,
 1 ceapa,
 1 morcov,
1/2 telina,
3 rosii,
1/2varza cruda,
3 cartofi,
50 ml ulei,
patrunjel verde,
 sare.

Mod de preparare:

Oasele de porc se pun in apa la fiert,cand a dat in clocot se mai lasa 30 min si se adauga morcovul, ceapa, telina, se lasa sa fiarba. Cand carnea a fiert se dezoseaza si se adauga in ciorba.
Dupa 20 minute adaugam rosiile taiate rondele, cartofii si varza taiata fasii, sare dupa gust si uleiul. Se mai lasa sa fiarba 30 minute si la urma adaugam patrunjelul taiat marunt.

Servire:

Se serveste calda cu samatana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario