sábado, 1 de junio de 2013

Ciorba de perisoare

                         Ciorba de perisoare










Ingrediente:

Pt 10 p.t perisoare :

500g carne tocata,
2 oua ,
2 linguri faina sare piper,
verdeata.

Pt ciorba:

5 morcovi,
2 cepe,
2 rosii.
o telina mai mica,
3 ardei
300gr mazare verde,
pasta tomate 300gr,
 sare ,
piper

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curata se spala si se taie cubulete, se calesc in putin ulei. Dupa ce s-au calit se pune supa de oase si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Intre timp se pregateste carnea de perisoare si se modeleaza.Cand a dat un clocot se pun perisoarele in oala la fiert si se aduga pasta de tomate.Se lasa la fiert timp de 30 min.

Servire:

se serveste cu smantana

Sugestii:

se presara si patrunjel taiat marunt in cioba

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