martes, 11 de junio de 2013

Cartofi la tigaie

                            Cartofi la tigaie












Ingrediente:

5 cartofi,
1 ceapa,
2 ardei gogosar rosu,
 1 ardei gogosar verde,
 30 ml ulei,
sare,
 piper ,
 patrunjel verde.

Mod de preparare:

Cartofii se spala si se curata de coaja. Se taie in cuburi potrivite si se pun la fiert intr-un vas cu apa. Separat intr-o tigaie adaugam ceapa taiata fasii, ardeii tocati cubulete. Se lasa la calit cca 5-10 min la foc mic. Cand legumele au devenit sticloase, se adauga cartofii fierti si scursi. Se amesteca usor si mai lasam pe foc cca 1 min. Se ia tigaia de pe foc , se adauga sare , piper dupa gust si patrunjel verde tocat marunt.

Servire:

Se servesc ca garnitura sau in zi de post.

No hay comentarios:

Publicar un comentario