Cartofi aromati cu ficatei de pui
Ingrediente:
5-6 cartofi,
500 gr ficatei de pui,
sare,
50 gr unt,
50 ml ulei,
marar uscat,
piper.
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala, se taie fiecare cartof in 2 si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti de 3 sferturi se pun intr-un bol, adaugam 50 gr unt, dupa gust marar uscat si piper. Se misca bolul usor astfel incat cartofii sa fie cuprinsi de unt. Se pun pe o tava tapeta cu hartie de copt si se lasa in cuptor pana devin aurii. Separat intr-o tigaie punem uleiul si ficateii, se lasa sa se prajeasca, se adauga sare dupa gust. Cand ficateii sunt prajiti si cartofii au devenit aurii, se pregateste o farfurie cu salata verde . Se aseaza pe farfurie ficateii prajiti si cartofii aurii.
Servire:
Preparatul se serveste cald.
No hay comentarios:
Publicar un comentario