lunes, 10 de junio de 2013

Cartofi aromati cu ficatei de pui

             Cartofi aromati cu ficatei de pui













Ingrediente:

5-6 cartofi,
 500 gr ficatei de pui,
 sare,
50 gr unt,
50 ml ulei,
 marar uscat,
 piper.

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se spala, se taie fiecare cartof in 2 si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti de 3 sferturi se pun intr-un bol, adaugam 50 gr unt, dupa gust marar uscat si piper. Se misca bolul usor astfel incat cartofii sa fie cuprinsi de unt. Se pun pe o tava tapeta cu hartie de copt si se lasa in cuptor pana devin aurii. Separat intr-o tigaie punem uleiul si ficateii, se lasa sa se prajeasca, se adauga sare dupa gust. Cand ficateii sunt prajiti si cartofii au devenit aurii, se pregateste o farfurie cu salata verde . Se aseaza pe farfurie ficateii prajiti si cartofii aurii.

Servire:

Preparatul se serveste cald.

No hay comentarios:

Publicar un comentario