Ingrediente:
1/2 pui ,
2 morcovi,
1 ceapa,
1 ardei,
1 telina potrivita,
sare,
1 legatura de patrunjel.
Galuste de gris:
2 oua,
20 ml ulei,
sare,
100 gr gris.
Mod de preparare:
Preparare galuste:
Preparare supa:
Carnea de pui se opareste apoi se pune la fiert intr-o oala cu cca 2 l apa.
Dupa ce a dat in primul clocot supa se spumeaza bine, astfel incat sa ramana limpede.
Dupa spumare se adauga legumele spalate si intregi si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand legumele si carnea au fiert se scot intr-un bol.
In supa fierbinte se adauga galustele (se ia compozitie cu lingura trecuta prin supa fierbinte si se pune in supa ) si se lasa sa fiarba cca 10-12 min la foc mic.
Se adauga sare dupa gust, morcov fiert taiat cubulete si patrunjel proaspat tocat marunt .
Se serveste calda.
No hay comentarios:
Publicar un comentario