domingo, 26 de mayo de 2013

Supa crema de ciuperci

                     Supa crema de ciuperci











Ingrediente:

400 gr ciuperci in saramura conservate,
 1 ceapa,
 60 gr unt,
25 gr faina,
smantana,
0.700 ml supa de pui,
 sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Intr-o tigaie punem jumatate din cantitatea de unt sa se topeasca. Se adauga ceapa tocata marunt, si lasam sa se caleasca cateva minute amestecand. Adaugam ciupercile taiate marunt si lasam cca 10 min la foc mic. Compozitia de ciuperci se pune intr-un blander pentru a obtine crema de ciuperci. Separat in alta tigaie se pune restul de unt, cand s-a topit adaugam faina si amestecam pana incepe sa se rumeneasca usor. Se adauga supa de pui si crema de ciuperci , smantana dupa gust apoi lasam sa fiarba cca 5 -10 min. Cand este gata se adauga sare si piper dupa gust.

Servire:

Se decoreaza cu smantana si felii de ciuperci din conserva. Dupa preferinta se poate adauga verdeata tocata marunt. Se serveste calda cu crutoane de paine prajita.

No hay comentarios:

Publicar un comentario