Ingrediente:
300 gr unt,
4 galb
enusuri,
200 g zahar pudra,
450 gr faina,
2 plicuri zahar vanilat,
1/2 plic praf de copt.
Umplutura:
crema de ciocolata
Mod de preparare:
Se adauga ouale,unul cate unul si se mixeaza pana devine o compozitie omogena. Se adauga vanilia si treptat faina amestecata cu praful de copt.
Vom obtine o compozitie numai buna de turnat fusecurile. Avem nevoie de un pos cu dui (varf rotund) in care punem compozitie iar intr-o tava tapetata cu hartie de copt , se toarna compozitia sub forma de buline, cu distanta mica intre ele.
Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt cca 10 min, cand baza devine pe margine aurie – sunt gata.
Cand sunt reci se umplu 2 cate 2 cu crema, se glazureaza cu ciocolata topita si se introduc la frigider pentru 1-2 ore.
Sfat – in crema de ciocolata puteti adauga si nuca, sunt delicioase.
No hay comentarios:
Publicar un comentario