sábado, 25 de mayo de 2013

Prajitura Cremsnit

                            Prajitura Cremsnit












Ingrediente:

Aluat -

800 gr foietaj crud,
crema de vanilie

Decor:
frisca ,
 zahar farin vanilat.

Mod de preparare:
Foietajul se imparte in 2 parti.
Prima foaie se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc iute, pana devine aurie.
A doua foaie se taie in patrate si vom obtine 20 buc (dimensiunea tavii 30×20) , se introduce tava la foc iute si lasam pana devine aurie.
Prima foaie se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , se adauga crema de vanilie calduta apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.
Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza apoi se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.
Se serveste ca desert!
Pofta Buna!

1 comentario: