Ciorba de varza cu carne de porc
Ingrediente:
600 gr coasta de porc,
1 ceapa,
1 morcov,
2 rosii,
o jumatate de varza potrivita,
sare,
20 ml ulei,
verdeata (leustean si patrunjel)
Mod de preparare:
Coasta de porc se spala si se portioneaza. Ceapa si morcovul se taie rondele, rosiile se trec prin apa fierbinte pentru a inlatura mai usor pielita, verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita punem apa calda si coasta de porc, cand a dat in clocot adaugam morcovul apoi dupa cateva minute ceapa si varza tocata fideluta. Se lasa 10 minute sa fiarba si adaugam rosiile fara pielite taiate felii si uleiul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Este gata cand carnea si legumele au fiert. Se scoate coasta de porc, se inlatura oasele si se taie cuburi. Se potriveste de sare, se adauga verdeata si se pune intr-un bol pentru ciorba.
Servire:
Se serveste calda cu smantana.
No hay comentarios:
Publicar un comentario