sábado, 25 de mayo de 2013

Ciorba de gasca

                             Ciorba de gasca














Ingrediente:

1 kg carne de gasca (piept, spate) ,
2 cepe ,
 2 morcovi,
 1 radacina de patrunjel ,
100 gr smantana,
1 galbenus,
sare si piper dupa gust,
leustean proaspat.

Mod de preparare:
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert.
Cand incepe sa dea in clocot se indeparteaza spuma si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul taiat cubulete .
Lasam ciorba sa fiarba la foc mic pana ce zarzavatul este fiert.
Se adauga smatana amestecata cu galbenus, sare si piper dupa gust iar dupa 2 min stingem focul.
Se adauga leusteanul taiat marunt.
Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario