domingo, 26 de mayo de 2013

Ciorba de ardei umpluti

                      Ciorba de ardei umpluti











Ingrediente:

10 ardei

Umplutura:

800 gr carne tocata de porc,
100 gr orez,
 verdeata,
 1 ceapa,
 sare si piper dupa gust.

Ciorba:

 2,5 l apa,
30 gr faina,
 60 ml ulei,
3 rosii in bulion ,
patrunjel verde,
 sare.

Mod de preparare:

Ardeii se spala se indeparteaza cotoarele si semintele. Carnea tocata se pune intr-un castron, adaugam peste orez, ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt, condimentam cu sare si piper, dupa gust si amestecam toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.
Intr-o cratita punem uleiul la incins, se adauga faina si lasam pana devine usor aurie, se adauga apa fierbinte cu rosiile taiate fasii. Adaugam pe rand ardeii umpluti cu compozita formata mai sus si lasam la foc mic cca 10 minute, apoi trecem la un foc mediu pana sunt gata. La sfrasit se adauga patrunjel tocat marunt si sare dupa gust.

Servire:

Se servesc cu smantana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario