lunes, 29 de abril de 2013

Fursec cu cacao si rom

                  Fursec cu cacao si rom











Ingrediente:

1 pachet de unt ,
 2 galbenusuri,
 200 gr zahar,
1 praf de copt,
un praf sare,
 rom,
5 ml otet,
 40 gr cacao de cea mai buna calitate,
 faina cat cuprinde.

Decor:

 zahar pudra

Mod de preparare:

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, rom, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. Se adauga cacao , apoi faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna sub forma de stea intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Pentru servire se pudreaza cu zahar farin.

Servire:

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario