jueves, 21 de febrero de 2013

File de pangasius pane

                       File de pangasius pane










6 buc file de pangasius
2 – 3 oua
3 linguri de faina
Sare, piper, vegeta dupa gust
Ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Luam fileul de peste lasat, in prealabilm, la dezghetat, il spalam si il saram.

Intr-o farfurie, spargem ouale, adaugam sarea, piperul si vegeta dupa gust si le batem cu telul.

Luam o alta farfurie punem in ea 3 linguri de faina, intr-o tigaie punem ulei la incins si incepem prin a da fileul de pangasius prima data prin fana pe o parte si pe alta , apoi prin ou la fel, pe o parte si pe cealalta, dupa care il punem in tigaie in uleiul incins.

Il lasam la prajit, pana capata o crusta aurie, apoi il intoarcem si pe partea cealalta dupa care il scoatem intr-o farfurie pe un servetel absorbant, pentru a se scurge uleiul – in principiu, fileul de peste se prajeste destul de repede. Se poate servi cald sau rece cu lamaie.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario