Varza cu legume
Ingrediente:
1 varza proaspata de marime potrivita,
1 ceapa,
2 ardei gogosar rosu,
verdeata,
piper boabe,
sare,
50 ml ulei.
Mod de preparare:
Varza se spala si se toaca marunt. Gogosarul se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si ardeiul. Se lasa la calit cca 5 min, se mai amesteca din cand in cand.
Se adauga apoi varza si amestecam. Se lasa la foc mic sa se caleasca. Se adauga 50 ml apa fierbinte si punem capacul la cratita. Se lasa sa fiarba la foc mic cca 15-20 min. Cand este gata se adauga boabele de piper si sare dupa gust. Se mai lasa cca 1 min, apoi se ia de pe foc. Dupa preferinta se poate adauga si piper macinat. Este mai aromata.
Servire:
Se serveste calda cu ardei iute.
No hay comentarios:
Publicar un comentario