lunes, 10 de junio de 2013

Somon la cuptor

                         Somon la cuptor












Ingrediente:

400 gr somon,
50 ml ulei de masline,
 1 lamaie,
5 cartofi,
1 legatura de marar verde,
 1 salata verde,
1/2 lingurita de verdeata uscata,
 sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Bucatile de somon le taiem in doua parti . Intr-un vas termorezistent se pune uleiul, sare si piper. Se adauga somonul , se unge cu amestecul format , se presara verdeata uscata si se introduce la cuptor pentru 25-30 min , la foc potrivit. Salata se spala bine si se aseaza pe un platou, deasupra se aseaza cartofii natur presarati cu marar tocat fin si bucatiile de somon.
Servire:
Se serveste cu lamaie.

No hay comentarios:

Publicar un comentario