sábado, 8 de junio de 2013

Muschiulet de porc umplut

                  Muschiulet de porc umplut











Ingrediente:

2 muschiuleti de porc,
50 ml ulei,
200 ml apa,
 sare.

Umplutura:
2 cepe,
 2 morcovi,
sare,
300 gr carne tocata,
20 gr gris,
1 legatura de patrunjel verde,
piper,
50 ml ulei.

Mod de preparare:

Umplutura: intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si morcovul ras , se amesteca apoi lasam sa se caleasca cateva minute. Luam tigaia de pe foc, adaugam carnea tocata, patrunjelul tocat marunt, sare, piper si grisul. Se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena. Cu ajutorul unui cutit taiem fiecare muschiulet in interior pentru a-l putea umple. Dupa ce am umplut fiecare muschiulet se ung cu ulei, se presara sare si se pun intr-un vas cu ulei, apa si sare. Se introduce vasul in cuptorul incalzit si se lasa cca 30-40 minute la foc mic. Cand sunt gata se scot din vas , se portioneaza si se pun pe platou cu verdeata.

Servire:

Preparatul se serveste cald.

No hay comentarios:

Publicar un comentario