lunes, 10 de junio de 2013

Friptura a la Paul

                           Friptura a la Paul


 









Ingrediente:

200 gr cotlet porc,
100gr ciuperci,
50 gr muschi file ,
o lingurita pasta de tomate su una de mustar.
sare si piper.

Pt garnitura orez si fasole verde.

Mod de preparere:

Cotletul de porc se bate bine se umple cu jumate din cantitatea de ciuperci si muschi file,se condimenteaza cu sare si piper se pliaza(gen poseta) si se pune pe gratar 5 min pe o parte 5 min pe acealalta.intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si piper(se poate pune si o foaie de dafin pt gust) dupa se sa prajit cotletul il punem in apa si adaugam cealalta cantitate de ciuperci si pasta de tomate se amesteca cu mustarul si pun in cratita sa fiarba toate impreuna timp de 20 min.intre timp se pregateste pilaful de orez si se pune fasolea la fiert cu apa cu sare si puitn ulei.cand gata se pune in farfurie friptura iar cu o paltea luam ciupercile si punem peste ea,in jurul ei se pune orezul iar ultima data se pune roata fasolea.

Servire:

Se serveste ca si friptura.Puteti sa le asezati in farfurie cum doriti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario