viernes, 14 de junio de 2013

Chiftelute cu ciuperci si soia

                  Chiftelute cu ciuperci si soia













Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete,
 3 cepe,
200 gr soia,
verdeata,
sare,
 50 ml ulei,
faina,
piper,
ulei pentru prajit.

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ciupecile se spala, se dau pe razatoare. Soia se fierbe in apa cu sare, cca 20 min. Intr-o tigaie calim ceapa, se adauga ciupercile rase apoi se amesteca si se lasa la calit. Se adauga dupa cateva minute soia fiarta si scursa, sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc cateva momente. Se lasa sa se raceasca cca 5 minute, apoi cu o lingura luam compozitie, trecem prin faina asezata pe o farfurie intinsa, se modeleaza si le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Se pun intr-un bol si se decoreaza cu verdeata.

Servire:

Se servesc calde.

Sugestii:

In compozitie se poate pune si morcov ras.

No hay comentarios:

Publicar un comentario