sábado, 25 de mayo de 2013

Ciorba de porc

                            Ciorba de porc


 








Ingrediente:

1 kg carne de porc cu os,
 1 ceapa,
1 morov,
 1 radacina de telina,
 4 rosii,
1 radacina de pastranac,
1 legatura de patrunjel ,
sare dupa gust.


Mod de preparare:
Carnea de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .
Dupa 15 minute se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac ) si se lasa la fiert.
Rosiile se introduc separat intr-un bol cu apa fierbinte, se scot imediat , se indeparteaza pielita si se introduc in ciorba .
Cand ciorba este gata cu ajutorul unei spumiere (paleta) se scoate carnea , se indeparteaza oasele, se taie cuburi si se adauga in ciorba.
Se adauga patrunjelul taiat marunt si sare dupa gust. Este o ciorba foarte gustoasa, se poate servi cu ardei iute si smantana.

Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario