sábado, 25 de mayo de 2013

Bors de peste

                              Bors de peste













Ingrediente:

700 gr crap (4 cotlete) ,
 1 ceapa,
2 ardei grasi rosii,
 1 telina mica,
1 morcov,
50 ml ulei,
1 l bors de casa ,
 1 l apa fierbinte,
 sare si piper dupa gust,
1 legatura de patrunjel,
1 legatura de leustean.

Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt, ardeiul, telina si morcovul se taie cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, adaugam legumele si le lasam la calit cca 5 min.
Peste legumele calite adaugam 1 l bors de casa si 1 l de apa fierbinte.
Se lasa la fiert cca 10 min, apoi se adauga cotletele de crap.
Se lasa sa fiarba cca 15-20 min la foc mic. La final se adauga sare , piper dupa gust si verdeata taiata marunt.
Se serveste cu smatana.
Pofta buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario