Fursecuri cu stafide
Ingrediente:
2 oua
125g unt
100g zahar pudra
125g faina
125g stafide
Pentru inmuiat stafidele:
3 linguri apa
1 fiola esenta de rom
Mod de preparare:
Punem stafidele intr-un bol, adaugam esenta de rom si 3 linguri de apa si le lasam minim 30 minute sa se inmoaie.
Intr-un castron, punem untul taiat cubulete, adaugam zaharul pudra si le frecam spuma cu o spatula.
Adaugam apoi ouale si mixam, pana se inglobeaza.
Adaugam in compozitia rezultata faina in ploaie, mixam din nou, pana se incorporeaza, apoi adaugam stafidele si amestecam cu o spatula.
Dupa ce am obtinut compozitia, tapetam o tava cu hartie de copt si punem cate o lingurita din compozitie in tava la distanta de 3 cm una de alta.
Le coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Cand observam ca s-au rumenit usor pe margini, le scoatem din cuptor.
Le lasam la racit si le servim simple sau langa un ceai sau o cana cu cafea.
No hay comentarios:
Publicar un comentario