jueves, 21 de febrero de 2013

Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate

       Paste cu branza, ciuperci si sos de tomate











400g paste
400g ciuperci
400g branza sarata
250g margarina
2 linguri zahar tos
1 conserva de rosii in sos tomat (400g)
Sare, piper, usturoi granulat, chilli, dupa gust
Putem adauga optional busuioc si oregano
Mod de preparare:
Intr-o cratita punem 2 l apa, sare si punem la fiert pastele. Lasam la fiert 10 – 15 minute, depinde si de paste si de gusturile fiecaruia, sunt persoane care prefera pastele aldente si persoane care le prefera mai fierte. Dupa fierbere le punem intr-un strecurator, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.
Dam branza pe razatoare. Intr-o tigaie punem 175g unt, lasam sa se topeasca si adugam peste branza rasa. Lasam 1-2 minute sa se topeasca putin branza si adaugam macaroanele scurse in prealabil.
Intr-un bol punem rosiile in sos tomat si adaugam zaharul. Amestecam pana la omogenizare.
Ciupercile spalate si taiate in prealabil, le punem la calit intr-o tigaie cu 175g margarina. Dupa ce s-au calit indeajuns si a scazut apa ce au lasat-o, adaugam rosiile si condimentam cu sare, piper, usturoi granulat si chilli, dupa gust.
Peste sosul cu tomate si ciuperci adaugam macaroanele cu branza si amestecam totul pana la omogenizare. Preparatul se serveste cald.

No hay comentarios:

Publicar un comentario