sábado, 1 de junio de 2013

Ciorba de legume

                          Ciorba de legume











Ingrediente:

1 ceapa,
1 morcov,
 1 telina,
 1 ardei,
1 radacina de pastarnac,
 5 0 ml ulei,
 sare ,
bulion,
2 cartofi,
30 gr orez,
 patrunjel verde.

Mod de preparare:

Legumele se spala si se toaca marunt. Intr-o oala punem la fiert 2 l apa, cand a dat in clocot adaugam legumele si lasam la fiert pana se patrund, la foc mic . Cu 10 minute inainte de a lua de pe foc oala se adauga uleiul, orezul si cartofii taiati cuburi. Cand este gata se adauga patrunjel tocat marunt si sare dupa gust.

Servire:

Se serveste calda.Dupa preferinta se poate adauga in timpul fierberii zeama de varza murata sau bors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario