sábado, 8 de junio de 2013

Ceafa de porc la gratar cu salata

            Ceafa de porc la gratar cu salata














Ingrediente:

800 gr ceafa de porc ,
 salata verde,
 salata din castraveti si ardei in otet,
 sare,
piper.

Mod de preparare:

Ceafa de porc se potioneaza in felii potrivite, se adauga sare, piper si se lasa cca 30 min la rece. In acest timp pregatim gratarul. Separat 3 castraveti si 3 ardei gogosari la otet se taie felii subtirele, si se pun intr-un bol. Se adauga cateva picaturi de ulei si se amesteca usor. Dupa gust se poate adauga si sare. Gratarul incins se unge cu bucatica de sunca , si punem la fript feliile de ceafa. Se frig usor pe ambele parti. Cand friptura este gata se pune pe farfurii cate doua bucati alaturi de salata verde , salata de castraveti si ardei la otet.

Servire:

Se serveste calda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario