Pentru pasta de somon:
150g file de somon afumat
200g Branza Philadelphia
Marar proaspat tocat
Sucul de la o lamiae
Sare si piper dupa gust
Pentru décor:
Cateva feliute de lamai
3 oua fierte tare
Rosii cherry
Marar proaspat
Mod de preparare:
Intr-o cratita, punem apa cu sare si punem 3 oua la fiert. Le lasam la fiert pana devin tari, aproximativ 5 minute, dupa ce s-au fiert, le decojim si le lasam la racit.
Taiem fasiute fileurile de somon.
Taiem marunt mararul proaspat.
Intr-un castron punem fasiutele de file de somon, adaugam branzica Philadelphia, condimentam cu sare si piper dupa gust, stoarcem sucul de la o lamaie si adaugam mararul proaspat pe care l-am maruntit in prealabil.
Dupa ce am pus toate aceste ingrediente in castron, le pasam cu blenderul pana devin pasta.
Odata obtinuta pasta de somon si avand pregatite si celelalte ingrediente pe care le folosim la ornare, incepem sa formam sandwich-urile.
Luam o feliuta de paine (o lasam cum este sau ii dam ce forma dorim), o ungem cu crema de somon, ornam cu cate o feliuta de ou, 2 bucatele de lamaie, jumatate de rosioara cherry si marar proaspat. Cantitatile de ingrediente pe care le folosim la ornat sunt de fapt dupa preferinta fiecaruia, fiecare isi formeaza sandwich-ul dupa bunul plac.
No hay comentarios:
Publicar un comentario