Piep de pui cu sos chinezesc
3 bucati piept de pui
Kefir
Boia dulce de ardei
Usturoi granulat
Piper
Sare
Chilli
Amestec de condimente "let’s dip" usturoi de la Fuchs
Lapte
Faina
3 oua
Ulei pentru prajit
Sos Salsa Cinese – Develey
Mod de preparare:
Pieptul de pui dezosat, se spala si se taie feliute subtiri ca pentru snitele. Dupa ce am taiat pieptul il punem la marinat intr-un bol cu lapte.
In aceasta marinata adaugam si condimente: boia dulce de ardei, piper, sare, chilli, amestec de condimente let’s dip usturoi de la Fuchs, usturoi granulat si ouale apoi amestecam bine si lasam piptul cel putin o ora in aceasta compozitie, introducandu-l la frigider.
Intre timp pregatim faina in care deasemenea adaugam diferite condimente chilli, sare, piper si usturoi granulat.
Punem kefirul intr-un bol si adaugam si aici putina boia dulce de ardei, chilli si usturoi granulat.
Dupa ce a trecut timpul de marinare a pieptului, scoatem bolul din frigider si pregatim bucatelele de piept pentru prajit, trecandu-le in prealabil direct din marinata prin kefir si apoi prin faina dupa care le punem in tigaie in uleiul bine incins.Dupa ce sunt prajite, punem bucatelele de piept la scurs pe un servetel de hartie.
Aceasta reteta se poate servi alaturi de diferite sosuri dulci acrisoare sau picante. Alaturi de aceasta reteta va recomandam sosul Salsa Cenese, un sos din gama Develey. Develey este o companie care produce exclusiv reteta secreta de Maioneza si Tomato Ketchup pentru restaurantele McDonald’s.
No hay comentarios:
Publicar un comentario