Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Inghetata din pepene galben

                   Inghetata din pepene galben











Ingrediente:

1 pepene galben,
 2 galbenusuri,
200 ml lapte,
100 gr zahar,
vanilie,
 150 ml frisca vegetala.

Mod de preparare:

Intr-o cratita amestecam zaharul cu galbenusurile si laptele. Se pune intr-un vas cu apa fierbinte si amestecam din cand in cand pana se ingroasa, pana ce capata consistenta unei compozitii de clatite. Se lasa apoi la racit. Separat taiem pepenele in doua, inlaturam semintele, si cu o lingurita scoatem toata pulpa pana ramanem cu coaja. Batem frisca, cand este gata amestecam cu compozitia rece, si cu pulpa de pepene, fara zeama. Se amesteca usor si se pune la congelator. Dupa 4 ore este gata. Se pune in cupe si se decoreaza cu bucati de pepene.

Servire:

Se serveste si asortata cu alte fructe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario