Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Fursecuri cu visine

                             Fursecuri cu visine















Ingrediente:

250 gr margarina sau unt,
 200 gr zahar farin,
 4 galbenusuri,
vanilie,
coaja de lamaie rasa,
 faina maxim 400 gr,
ciocolata,
 visine


Mod de preparare:

Margarina la temperatura camerei se pune intr-un bol si se omogenizeaza cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile si se bate bine. Se adauga coaja de lamaie rasa apoi faina si se incorporeaza usor, astfel incat sa obtinem un aluat care poate fi modelat. Separat pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Din aluat se formeaza bile care se apasa in mijloc cu degetul, acel gol se va umple cu visina. Toate visinele care le folosim trebuie sa fie fara sambure. Dupa ce fiecare fursec este umplut se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana ce incep sa se coaca. Cand sunt gata se scot pe o tava si le glazuram cu ciocolata. Le introducem la rece. Putem sa le pudram si cu zahar farin.

Servire:

Se servesc la cafea, ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario