Ingrediente:
600 gr cartofi fierti in coaja,
250 gr carne fiarta de vita,
300 gr maioneza,
200 gr castraveti in otet,
100 gr ardei gogosar in otet,
2 morcovi fierti,
sare,
piper si mustar dupa gust.
Decor:
rondele de masline,
gogosar,
boabe de piper,
rondele de morcov fiert,
frunze proaspete de patrunjel.
Mod de preparare:
Intr-un bol mai mare se pun legumele(cartofii, morcovii, castravetii si ardeiul din otet ) taiate cubulete, carnea taiata cubulete sau fasii, o parte de maioneza, mustar, sare si piper dupa gust. Se amesteca si se pune pe un platou sau un bol.
Se adauga restul de maioneaza care se intinde in strat uniform ca o glazura apoi se decoreaza dupa imaginatie.
Se poate decora si orna cu diferite forme taiate din legume si verdeturi.
Se serveste rece ca aperitiv.
Pofta Buna!

No hay comentarios:
Publicar un comentario