Pages - Menu

jueves, 11 de abril de 2013

Salata cu ciuperci

                           Salata cu ciuperci













Ingrediente:
2 cutii ciuperci in conserva x 400 gr, 250 gr carne fiarta de pui,
300 gr maioneza,
100 gr ardei gogosar in otet,
2 morcovi fierti, sare,
 piper si mustar dupa gust.

Decor:
 maioneza,
 masline,
gogosar,
ciuperci feliate din conserva,
frunze proaspete de patrunjel.

Mod de preparare:

Ciupercile din conserva se pun la scurs intr-o sita, apoi se taie cubulete sau fasii.
Morcovii fierti se curata de coaja si se taie cubulete. Ardeiul gogosar se scurge de otet , se taie cubulete apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-un bol mai mare se pun legumele (ciupercile, morcovii,si ardeiul din otet ) taiate cubulete, carnea taiata cubulete sau fasii, o parte de maioneza, mustar, sare si piper dupa gust. Se amesteca si se pune pe un platou sau un bol.
Se adauga restul de maioneaza care se intinde in strat uniform ca o glazura apoi se decoreaza dupa imaginatie.
Se poate decora si orna cu forme diferite taiate din legume si verdeturi.
Se serveste rece ca aperitiv.
Pofta Buna!

No hay comentarios:

Publicar un comentario