Prajitura cu nuca
Ingrediente:
6 oua,
150 gr zahar,
120 gr faina,
100 gr nuca,
30 gr cicolata rasa,
1 praf de copt,
20 ml apa.
Decor:
ciocolata rasa
Mod de preparare:
Ouale se separa.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste zaharul. Galbenusurile se mixeaza separat intr-un bol cu 20 ml apa pana devine o compozitie omogena. Albusurile se adauga peste galbenusuri , se adauga nuca, ciocolata rasa, praful de copt amestecat cu faina si se amesteca usor pana se incorporeza totul. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se coace la foc moderat. Cand este gata se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu ciocolata rasa. Se portioneaza dupa preferinta.
Servire:
Se serveste rece.

No hay comentarios:
Publicar un comentario