lunes, 6 de mayo de 2013

Pandispan cu visine

                         Pandispan cu visine










Ingrediente:

6 oua,
150 gr zahar,
150 gr unt,
1/2 plic praf de copt,
200 gr faina, visine,
4 plicuri zahar vanilat,
1 praf de sare,
zahar farin pentru decor.

Mod de preparare:

Visinele curatite de sambure se taie in 2 parti si se tin cu zahar cca 1 ora,doar dupa acest timp pregatim pandispanul. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu zahar iar galbenusurile se omogenizeaza cu untul topit , zaharul vanilat si un praf de sare. Faina se amesteca cu praful de copt. Cand albusurile sunt spumate bine se adauga peste compozitia de galbenusuri si amestecam usor, se adauga faina si amestecam cu mare grija pana se incorporeaza. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Desupra compozitiei se pun visinele stoarse de sucul format. Se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la rece. Se portioneaza si se pudreaza cu zahar farin.

Servire:

Se serveste rece.

No hay comentarios:

Publicar un comentario