jueves, 16 de mayo de 2013

Pandispan cu capsuni

                            Pandispan cu capsuni









Ingrediente:

6 oua,
50 ml apa calda,
150 gr zahar,
1/2 plic praf de copt,
150 gr faina,
 1 praf de sare,
 vanilie,
 capsuni.

Mod de preparare:

Capsunile se spala bine, si le taiem felii. Se tin intr-un bol cu zahar. Preparam pandispanul: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa calda, adaugam zaharul treptat si se bate bine astfel incat daca intoarcem bolul, albusul sa nu cada. Se mixeaza si galbenusurile cu 10 ml apa calda, se adauga peste albusuri. Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, vanilia si se amesteca cu albusurile si galbenusurile. Se amesteca usor , compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun felii de capsuni. Se presara deasupra un zahar vanilat si se introduce in cuptorul incalzit si se lasa pana se coace. Dupa coacere se lasa sa se raceasca si se portioneaza in bucati egale.

Servire:

Se serveste rece , dupa preferinta pudrate cu zahar farin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario