Pages - Menu

viernes, 24 de mayo de 2013

Gogosi cu dulceata de afine

                    Gogosi cu dulceata de afine











Ingrediente:

1 kg faina,
1 pliculet de drojdie uscata,
un praf de sare,
50 gr zahar,
zahar vanilat,
ulei pentru prajit,
 coaja rasa de lamaie,
dulceata de afine.

Mod de preparare:

Drojdia se amesteca cu apa calduta si zahar,praful de sare, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, faina cat cuprinde astfel incat sa obtinem un aluat potrivit.
Se intinde intr-o foaie mai groasa si se decupeaza cu o forma sau un pahar, se pun apoi pe o tava unsa cu ulei si se lasa la crescut. Cand sunt crescute suficient se pun la prajit in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.
Dupa prajire se pun pe hartie absorbanta pentru indepartarea surplusului de ulei.

Servire:

Se servesc cu dulceata de afine.

No hay comentarios:

Publicar un comentario