martes, 7 de mayo de 2013

Chec cu ciocolata

                         Chec cu ciocolata












Ingrediente:

5 albusuri,
2 galbenusuri,
150 gr zahar,
50 ml ulei,
esenta rom,
100 gr ciocolata amaruie,
200 gr faina,
1 praf de copt stins in zeama de lamaie.

Decor:

 zahar pudra

Mod de preparare:

Tableta de ciocolata se marunteste cu merdeneaua. Albusurile se bat spuma cu zahar, galbenusurile se omogenizeaza cu ulei, praful de copt stins si ciocolata. Cand albusurile sunt spumate bine se adauga si a doua compozitie, se adauga faina, esenta de rom si amestecam cu grija. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt , la foc potrivit pana capata o culoare aurie. Cand este gata se lasa la rece. Cand s-a racit complet se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.

Servire:

Se serveste alaturi de cafea sau ceai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario